Adrienne Fellers resa fram till idag är en riktig sagoberättelse. Allt började med att hennes farfars farfar var läkare i början av 1800-talet. Han upptäckte ett vaccin som var så framgångsrikt att han fick en utmärkelse av drottning Maria Teresa av Österrike och Ungern. Han tilldelades namnet „Orvos” som betyder doktor och endast hans ättlingar får än idag använda det namnet.

Orvos dotter var mycket kunnig inom örter och healda med hjälp av olika kombinationer av örter. Hennes son som var Adriennes farfar odlade och hade egen tillverkning av olika oljor så som solros, majs, lin och vetegroddsolja. Adriennes egen mamma är sjuksköterska och fotvårdsterapeut så att Adrienne skulle jobba med naturens egna möjligheter för att skapa harmoni, hälsa och skönhet kom sig helt naturligt. Hon utbildade sig inom kosmetologi  och engelsk aromaterapi i Sverige, fransk aromaterapi i Frankrike och i naturmedicin, kinesiologi och örterapi i Ungern.

Med sin syn på skönhet, där kroppen och själen är ett, började hon skapa sin egen hudvård tillsammans med specifika behandlingar och ritualer. Alla hennes produkter bygger på aroamterapi och örter.

Hon är idag Ungerns mest framgångsrika märke inom naturlig hudvård och aromaterapi. Förutom sin egen hudvårdsserie driver hon också en skola inom aromaterapi. Hon har tillsammans med sin utbildningschef Agota Tobai under 2014 gett ut en bok i aromaterapi med titeln "Behandling hemma med fransk aromaterapi. 160 lösningar med hjälp av 16 eteriska oljor för de vanligast förekommande åkommorna hos barn och vuxna.”